Marieke Proper Voor echt resultaat - hoge kwaliteit van leven - Caddy Mind&Health
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Coach en Caddy Mind & Health (Naarden)


  • Screening bij Mind and Health
  • Leefplan
  • 100 dagen begeleiding van een caddy


De Mind&Health screening is interactief en duurt één dag. We vragen nadrukkelijk input van onze klanten. We gebruiken vragenlijsten en willen ook het eetgedrag graag geregistreerd zien. De dag bestaat uit een aantal vaste onderdelen. Deze zijn voor iedere klant hetzelfde.

De screening bestaat uit de volgende onderdelen (in willekeurige volgorde):


*  Bloedonderzoek 
*  Persoonlijkheidsanalyse
*  Rust- en inspanningstest
*  Brein- balanstest
*  Voedingsanalyse
*  Bewegingsanalyse

Een psycholoog gaat in een uitvoerig gesprek in op het emotionele functioneren. Aan bod komen o.a. de manieren waarop de klant de uitdagingen in zijn/haar leven tegemoet treedt. Vooraf aan dit gesprek wordt er ook een aantal psychologische vragenlijsten ingevuld. De gespreksindrukken en de vragenlijst-scores worden vervolgens naast elkaar gelegd om een totaalbeeld te vormen.
Onze screening levert een schat aan informatie op. Hierover wordt een uitvoerig en persoonlijk rapport opgemaakt. De uitkomsten worden door een ervaren arts toegelicht en doorgesproken. Het gesprek vindt op afspraak plaats, twee tot drie weken na de screening.

Daarna begint jouw verandertraject. Ook daar blijft Mind&Health je begeleiden. Gedurende 100 dagen* is jouw Mind&Health caddy je partner. Deze caddy motiveert, stimuleert en checkt eventueel, dat de te nemen stappen ook daadwerkelijk worden gezet. In die periode ga je ook aan de slag met je persoonlijke leefplan en maak jij de balans op rondom de energiegevers (energizers) in jouw leven. Mind&Health verandert je leven. *) De 100 dagen zijn minimaal nodig om een gedragsverandering duurzaam te bewerkstelligen.


10 energizers

Slapen
Voeding
Bewegen
Humor
Passie
Ontspanning
Sociale Contacten
Thuis
Werkleven
Zingeving

(bron:
www.mindandhealth.nl)

100 dagen begeleiding

De caddy fungeert drie maanden als de positieve stok achter de deur. Daardoor worden duurzame veranderingen in je leefstijl, gezondheid en mentale welbevinden gerealiseerd. Wetenschappelijk is bewezen dat als gedragsveranderingen honderd dagen worden opgevolgd stelselmatig verankering in je dagelijks leven heeft plaatsgevonden.
(bron:
www.mindandhealth.nl)

Voor echt resultaat - hoge kwaliteit van leven- zorgen om gezondheid omgaan met vreemdgaan omgaan met slaapproblemen omgaan met psychose omgaan met ruzie of conflict omgaan met verslaving omgaan met psychische problemen Relatie therapie en Burn-out coach Marieke Proper boek hulp in zicht 


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint