Noud schrijft over zijn leven. (en zorgen om zijn verslaafde broer)
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Tips, informatie en steun

Noud schrijft over zijn leven. (en zorgen om zijn verslaafde broer)

Het blog van afgelopen donderdag  Mijn vader trekt zijn handen van mijn broer af, en ik ben de dupe. (Praktijk sessie met Noud) krijgt een vervolg. Noud is bereid om een stukje van zijn leven te delen met de lezers. Noud schrijft onder pseudoniem. Ik ben heel trots op hem dat hij zijn verhaal wil delen. 


Ik word elke dag wakker met rtl nieuws, koffie, peukie en laptop ( Nu.nl enzo ! ) 

Om 11 uur moest ik met Sjors bij de tandarts zijn, hij stond weer met lege handen!  Drank en drugs is geen probleem. Maar voor moeders verjaardag en/of een tandarts die hem gratis helpt( 5e afspraak !! ) is alles altijd op.  Vanochtend dus snel wat cadeautjes voor de tandarts en zijn praktijk gekocht! 
Een goede vriend belde Sjors ook nog voor geleend geld en dat heb ik vanmiddag ook maar gelijk afbetaald! Broodjes bij de bakker, parkeergeld Almere, sigaretten en nog een los briefje van 5! Altijd talloze redenen om te lenen. Ik hou zoveel van mijn broer. Hij heeft overal een makkelijk antwoord op. 

Ik baal gewoon dat hij op zijn bed ligt en geen actie onderneemt. Niet alleen met werk zoeken, maar eigenlijk gewoon met alles! Als ik eerlijk, open en positief tegen hem praat, (over zijn leven), dan klapt ie dicht. Maar gelukkig was de boodschap uiteindelijk wel weer overgekomen en was hij vanmiddag gelijk productief aan de slag gegaan. Dat laat hij dan ook wel merken. Sms-en en druk bellen. Wel lief op een bepaalde manier. Ik doe dan meestal heel flauw tegen hem met korte en voor de hand liggende antwoorden. Ik ben een echte draak en noem hem Spuitkaas Sjors ! Die nep kaas die Amerikanen eten, Cheese popps of zo iets. Imitatie/gemuteerde sojaboon met imitatie/gemuteerde kaas !?!? Dat vindt hij lekker. Hij ligt ook de hele dag Mineworkers, Goldhunters en Pawn Shop SPUITKAAS TV te kijken ! Hij kan er zelf gelukkig heel hard om lachen. Ik dwaal af.
Vanmiddag was ik gewoon moe van tegen hem praten en hem motiveren, het kost mij ook energie. En had ik vanavond nog een afspraak waar ik ook niet vrolijk van werd !!! Dan zie ik zoveel meer in mijn dikke broer. Liefde builds character, waar we het donderdag over hadden. Sjors is echt wel van het goede hout gesneden. Het zit in hem. Dat wou ik ook even kwijt.   

Noud van Beumeren. 

0 Reacties op Noud schrijft over zijn leven. (en zorgen om zijn verslaafde broer):

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint