Lieve tante, fijne kerst, waar je ook bent.
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Tips, informatie en steun

Lieve tante, fijne kerst, waar je ook bent.

Zoals sommige van jullie misschien al hebben gelezen. Ikzelf heb meerdere dierbaren letterlijk verloren aan de gevolgen van een verslaving. Tijdens de feestdagen mis ik deze dierbaren, en realiseer ik mij des te meer dat ze er niet meer zijn. Dat een familie uit elkaar is gevallen. Ik schrijf mijn dierbaren ieder jaar een gedicht. Mij helpt het om ze toch te betrekken bij de feestdagen en op deze manier kan ik dat met mijn hart doen. Wie weet helpt het jou ook. Zoek vooral de warmte en gezelligheid op, niemand hoeft alleen te zijn met kerst. Mijn gezin en vrienden helpen dit jaar opnieuw bij het organiseren van een Gratis kerstfeest voor mensen die alleen zijn en het niet breed hebben. Het zijn ieder jaar weer bijzondere avonden. Veel eten en drinken wordt geschonken, de gemeente en ondernemers doen een bijdrage en de locatie wordt beschikbaar gesteld. Kerst versieringen krijgen we al jaren cadeau en zo maken we er een mooi feest van. Dergelijke initiatieven zullen vast door het hele land bestaan, althans dat hoop ik. Verder schuiven natuurlijk een heleboel familie's bij elkaar aan de kersttafel.  

Ik wens iedereen in elk geval vast een hele fijne kerst,

Marieke ProperLieve Tante,

Ik mis jou nog iedere dag.
Mijn tante, met haar uitbundige lach.

Met kerst denk ik na over het afgelopen jaar.
Je zou trots op mij zijn geweest, zomaar ,zonder commentaar.  

Bedankt daarvoor.. 

Liefs een nichtje, dat haar tante verloor. 

0 Reacties op Lieve tante, fijne kerst, waar je ook bent. :

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint