De hemel. Je kan er kennelijk afkicken en er is een kapper.
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Tips, informatie en steun

De hemel. Je kan er kennelijk afkicken en er is een kapper.

Na twee dagen ijlen op de bank/bed en 42 graden koorts en alle bijbehorende andere symptomen, hadden mijn dochter en ik het wel gehad met deze Mexicaanse variant. Onze lichamen besloten te herstellen. En wat ben je dan blij. Niet alleen dat die anderhalve kilo er af is, maar meer nog dat je de gezondheid weer door je aderen voelt stromen. Helemaal bij die kleine mens-jes is het spannend, zo'n vocht afdrijvende toestand. 

Tijdens het ijlen, of dromen?!?, kwamen twee overleden familieleden aan mij voorbij en hielden mijn hand vast. Het komt goed, maak je geen zorgen, je wordt weer beter, echt! 
Als je zo ziek bent, dan heb je bijna geen tijd om daar over na te denken, maar het was toch fijn om te horen dat het goed zou komen. 

Mijn tante was erg afgevallen en zag er mooi uit, ik herkende haar eerst helemaal niet. Duidelijk helemaal afgekickt. Mijn oma, netjes gekleed, met haar lipstick en haar in de krul, begon over haar spullen, bij mij op de zolder, die ik nog steeds moet uitpakken. Vreemd dat verhoging van lichaamstemperatuur ook confronterend kan zijn. Toch vond ik het fijn dat ze even mijn hand kwamen vasthouden. Ik heb ze nooit eerder voorbij zien komen, sinds hun overlijden. 

De hemel bracht veel verandering voor ze. Je kan er kennelijk afkicken en er is een kapper. 


Voor heel even waren we herenigd, zag ik ze stralen, eerlijk en zorgzaam zijn en dat was fijn. Illusie of ijlen. Ze hadden het in mijn droom duidelijk beter dan in het echt leven en dat stelt mij toch gerust. Voor hen was het echte leven gewoonweg te zwaar.  

Niet veel later zit ik achter mijn bureau en vraag mezelf serieus af of ik nu die zolder op moet. 

0 Reacties op De hemel. Je kan er kennelijk afkicken en er is een kapper. :

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint