Ruilhandel. Ik ben voor!
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Tips, informatie en steun

Ruilhandel. Ik ben voor!

Gisteren zat ik wat te zappen en bleef ik hangen bij een onderwerp dat mij direct aansprak. Buurtgenoten koken voor elkaar. Het zal even wennen zijn om met je tupperware bakjes naar de overkant te lopen voor aardappels, spinazie en een bal gehakt, maar wat een geweldig leuk initiatief, van thuis afgehaald.nl. Een oudere dame vertelde dat ze langzaam geneest van haar depressie sinds ze voor buurtgenoten kookt. Ze heeft weer een doel en belangrijker nog wordt gewaardeerd en ontvangt gezelschap in haar huis. 

Direct raakte ik geïnspireerd door de sprekers en initiatiefneemster. Ik wil ook meewerken aan het opbouwen van een economie op kleine schaal. Stel, ik begeleid een buurtgenoot/of een vriend via mijn netwerk en die maakt voor mij een mooi kunstwerk, schuurt mijn tafel of schildert mijn woonkamer. Relatietherapie in ruil voor een etentje in het restaurant van mijn cliënt  Ben ik aan het dagdromen? Nee, dit is toch veel leuker dan geld? Nu huren we overal bedrijven voor in, betalen we veel voor de diensten van een groot bedrijf, of erger nog, staan we dingen te doen waar we helemaal geen zin in hebben of niet goed in zijn. 

Als we heel diep nadenken kunnen we allemaal wel iets voor een ander betekenen en hoe mooi is het om die talenten wat meer uit te wisselen. Ik bied bij deze een counseling pakket aan, in ruil voor iets creatiefs of productief's van iemand anders. Ruilhandel ik ben helemaal voor. Terug in de tijd. 

Fijne dag,

Marieke Proper
Crisis, relatie & gezin's Counselor


1 Reactie op Ruilhandel. Ik ben voor! :

Comments RSS
Marqueritte Clasquin on dinsdag 29 januari 2013 17:13
Ik ben voor ruilhandel, ik schilder portretten van huisdieren maar ik schilder ook "wildlife" dieren en landschappen. Ik kan een landschap schilderen van een foto, waar u op vakantie ben geweest of uw hond of kat. Ik schilder ook dingen voor in kinderkamers,bv Hello Kitty het kan op een tafeltje of stoeltje geschilderd worden of een reuze schilderij met "Sponge Bob" Het is leuk om iets op te hangen wat speciaal voor u gemaakt is en niet gekocht is in een winkel. Ik hoor het wel u heeft mijn e-mail adres. Groetjes Marqueritte uit Friesland
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint