Inspiratie en inspireren.. GEEF NOOIT OP!
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Tips, informatie en steun

Inspiratie en inspireren.. GEEF NOOIT OP!

Door het vele extra werk dat in het druk-klaar-maken van HULP IN ZICHT is gaan zitten (en mijn zwangerschap) ben ik aan een paar dingen NIET meer toegekomen. 

zoals
  • Het schrijven van blogs en
  • het organiseren van een boekpresentatie. 

Dat neemt niet weg dat voor mij een grote mijlpaal is gehaald. HULP IN ZICHT ligt vanaf 3 dec in de winkel en is al te bestellen via internet. Om je een idee te geven hoeveel van mijzelf hierin is gaan zitten heb ik ter inspiratie het volgende filmpje geplaatst. Kijk die even als je tijd hebt en lees dan vooral de rest! 

Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.
Powerful Inspirational true story...Don't give up!
When you don't give up..You cannot fail!!I want to say a BIG thank you to 'everyone' who has commented on the inspiration that they've received from this video. When I put this video together I was ...


IIk ben hoogzwanger en heb door alle drukte samen met de uitgever besloten om geen boekpresentatie te geven. NIET OMDAT DIT NIET BELANGRIJK IS, maar omdat ik dingen graag goed voorbereid en daar nu geen tijd voor was. Alle tijd is gegaan in het boek en daarvan durf ik te zeggen, het boek is goed! Daar is alle aandacht en tijd in gegaan. Ik sta 100% achter de inhoud en weet zeker dat ik een heleboel mensen ga helpen met de vele ervaringsverhalen van derden, de informatie en ervaringen van mijzelf en de praktische tips die erin staan.

Uiteraard gaan we wel op vele andere manieren drukte maken rondom de lancering van het boek. 

  • Zo zullen er meerdere interviews verschijnen rondom HULP IN ZICHT, zodat naasten op de hoogte zijn van het bestaan van het boek!
  • Ontvangt een lijst met bijzondere personen die zich inzetten in de verslavingszorg en de gezondheidszorg een GRATIS exemplaar. 
  • Worden middelbare scholen op de hoogte gebracht van HULP IN ZICHT, zodat vertrouwenspersonen leerlingen met een verslaafde ouder of ouder in psychische nood kunnen helpen door HULP IN ZICHT aan te reiken.
  • Dit geld ook voor ouders met een kind dat in de problemen is geraakt. De school kan deze ouders nu iets aanreiken, dat praktisch en tegelijkertijd steungevend kan werken. 
  • Worden er talloze persberichten verzonden.
  • Zullen we de doelgroep via de media op geoorloofde manieren benaderen.
  • Plaatsen wij meerdere gerichte advertenties in vaktijdschriften, etc, etc. 
  • Hopen we op veel positieve mond-op-mond reclame... (HIER KAN WEINIG TEGENOP!)

Tevens ben ik in mijn hoofd al jaren bezig met het voorbereiden van een seminar voor hulpverleners, belangstellenden en naasten en familieleden. Het krijgt langzaam vorm. Op dit moment bezoek ik zelf nog regelmatig seminars en masterclasses om van de ervaringen van anderen te leren. Ik heb altijd veel waardering voor sprekers en vind het super knap dat ze een zaal kunnen inspireren en motiveren. Ik hoop zelf ook deze stap te zetten in het komende jaar. 
Eind januari/begin febr zal ik opnieuw moeder worden van een dochter. Mijn man en ik hebben al een prachtige dochter van 3,5 jaar en ons gezinsgeluk zal de komende maanden ook een heel belangrijk onderdeel van mijn leven zijn. Wat voor mijn praktijk inhoud dat deze op een laag pitje staat tot zeker eind maart. Ik help nog slechts een beperkt aantal cliënten persoonlijk. Wel hoop ik dan mensen mij blijven mailen en bellen. Ik beantwoord alles, verwijs door waar nodig en zal mensen die specifiek bij mij willen komen proberen te helpen waar ik kan. 

Wat ik vandaag wil meegeven is de boodschap nooit op te geven! Dat heb ik ook niet gedaan en zal ik ook nooit doen. 
0 Reacties op Inspiratie en inspireren.. GEEF NOOIT OP!:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint