Welke doelen heb jij? Dit zijn de mijne.
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Tips, informatie en steun

Welke doelen heb jij? Dit zijn de mijne.

We hebben allemaal dromen en willen allemaal iets waarmaken. 
Iets betekenen of speciaal zijn. 
Als we die drive niet meer hebben, voelen we ons zinloos, passief en dat geeft een onbevredigend gevoel. 
Voor de één is het een goede moeder zijn. De ander wil miljonair worden. Weer een ander beoefent een sport en wil de snelste of de sterkste zijn. Het hebben van een doel is in elk geval voor onze geest (die er van houdt om gezond geprikkeld te worden) van belang. Het houd je scherp, actief en geeft je een nuttig gevoel. 
Meestal veranderen doelen op het moment dat ze wel of niet gehaald worden. 
Als iemand graag wil afkicken en het is hem met veel kracht en doorzettingsvermogen gelukt, dan zal hij een nieuw doel krijgen. Bijvoorbeeld. De vertrouwensbanden met zijn familie herstellen of nuttig werk gaan verrichten. Clean blijven is vaak al een heel doel op zich! Meetings bezoeken, afspraken met hulpverleners nakomen, vriendschappen opgeven en vriendschappen sluiten, bezig blijven, etc. 

Meestal hebben wij mensen meerdere doelen. Soms zonder dat we dit doorhebben.
Bijvoorbeeld:
Iedere maand het doel om de hypotheek te betalen.
Kinderen te krijgen en groot te brengen
Gezond worden of blijven
Een fijne relatie hebben
Een leukere baan
Meer geld verdienen
Mensen helpen.

Ikzelf heb altijd grootse doelen. Om wat meer over mijzelf te vertellen, zal ik een paar belangrijke opnoemen.


  • Minder druk leggen op de vleesindustrie (dus eet ik al 13 jaar geen vlees!)
  • Financieel onafhankelijk voelen! (Ik benadruk: Voelen, omdat we altijd afhankelijk zijn! Het gaat mij om het gevoel erachter. Ook al ben ik afhankelijk..Dan nog wil ik mij vrij voelen. Want als ondernemer, en vrouw van, ben ik afhankelijk van wat ik verkoop en hoeveel sessies er gepland staan en dit zelfde geldt voor mijn partner. Maar de vrijheid hierin voelen! Daar hecht ik heel veel waarde aan!
  • Mijn familie/gezin helpen. Ik zal ten alle tijden, wie dan ook in mijn familie, helpen, binnen de grenzen van mijn kunnen. Ik kan geen bergen verzetten of wonderen verrichten, maar er is heel veel dat ik weet en wel kan. Ik beschik over veel kennis om anderen te helpen en kan snel schakelen. Ik heb een helikopter visie en zie vaak snel waar het mis gaat en wat we kunnen doen om het te verbeteren. 
  • Mijn kinderen beschermen. Ik ben een leeuwin als het aankomt op mijn gezin. Ik zal mijn kinderen altijd beschermen waar ik kan. Ik zal daarnaast mijn uiterste best doen om zelfredzame individuen van ze te maken, omdat ik donders goed weet dat ik er nooit altijd kan zijn om ze te beschermen. Ik zal ze leren jagen (op doelen) en leren geven. Leren wat hoop is en wat geloof. Ik zal ze leren wat ze moeten en mogen, kunnen en leren behouden wat ze willen. Vooral zal ik ze de waarde in laten zien van zichzelf en hun grenzen! Zodat ze opgroeien tot zelfverzekerde mensen, die ook iets over hebben voor een ander.
  • En dan natuurlijk mijn grote doel voor de komende jaren. Zo veel mogelijk familie's helpen door kennis, steun en informatie over te dragen via mijn boek HULP IN ZICHT. Duizenden exemplaren verkopen, zodat ik kan blijven doen waar ik gelukkig van wordt. Mensen helpen.
     
Trakteer jezelf op een mooi cadeau en leer hoe jij anderen kunt helpen die verstrikt zijn geraakt in hun psychische problemen of een verslaving!  HULP IN ZICHT, morgen in huis! klik hier!

0 Reacties op Welke doelen heb jij? Dit zijn de mijne. :

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint