Mijn ervaringen en kennis zorgvuldig gebundeld in HULP IN ZICHT.
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Tips, informatie en steun

Mijn ervaringen en kennis zorgvuldig gebundeld in HULP IN ZICHT.

Als ondernemer denk je na over de waarde van je product of de dienst die je verleend. Iedere ondernemer die succesvol is levert een dienst of product welke op één of andere manier iets toevoegt, of een behoefte vervult binnen het leven van een ander, 

Zo is het ook met veel boeken. De wijsheid (van de auteur) in boeken komt van veel ervaring en studie, jaren lang vallen en opstaan en steeds opnieuw proberen en beter worden. Er staan vaak technieken beschreven die zichzelf al meerdere malen hebben bewezen aan mensen die er baat bij hebben en erdoor zijn veranderd. Denk aan de boeken van John Grey. Over relaties tussen Mars en Venus. John Grey verdiept zich al zijn leven lang in de communicatie tussen mannen en vrouwen en bepaald niet onsuccesvol (gezien de miljoenen verkochte exemplaren!). 

Aan de informatie en kennis die sprekers in een seminar vertellen, onderwijzen en delen gaan vaak tientallen jaren ervaring en studie over dat ene bepaalde onderwerp vooraf. Je kunt vreselijk veel leren van de persoon op het podium, die het onderwerp van binnen en buiten heeft bestudeerd. Ik kijk zelf heel graag naar Jennifer Read HawthorneBrian Tracy, Bob Proctor en Tony Robbins. Bruisende persoonlijkheden die allen veel succes ervaren en uitstralen door veranderingen aan te brengen in hun gedachten, gewoonten en gevoelens. 
Zo bracht Brain Tracy mij tot het diepe inzicht over de speciale waarde van mijn eigen boek HULP IN ZICHT.

Iedere schrijver doet natuurlijk zijn knallende best om een mooi boek te maken en ook iedere schrijver is super onzeker over een nieuw boek. Tracy liet mij inzien dat de kennis en informatie in mijn boek zeer zorgvuldig is verzamelt. Er zijn jaren van ervaring met vallen en opstaan aan voorafgegaan. Kennis door studie en in de praktijk vergaard vanuit een ongelofelijke drang naar oplossingen.

Psychische problemen en verslaving spelen al generaties lang een onderdeel in mijn familie (en in dat van vele anderen). Ik wilde niet perse weten waarom? en hoe? je ze kunt voorkomen (als dat al mogelijk is). Ik wilde weten hoe je ermee om kunt gaan, hoe je iemand kunt helpen (ook professioneel) en hoe je een band kunt behouden en herstellen, na een vertrouwensbreuk. De praktijk ervaring met het onderwerp heb ik al zolang ik kan herinneren. Op 10 jarige leeftijd werd ik door een familielid al gewaarschuwd voor harddrugs. Wist ik dat ik bij bepaalde familieleden niet kon logeren en dat er voor mijn geboorte al mensen waren overleden aan hun verslaving. Ook kreeg ik als jonge volwassene zeer intensief te maken met de psychische problemen van een familielid en een intense confrontatie met wantrouwen, angst en machteloze gevoelens. Zowel vanuit de psychische problemen van mijn dierbare als vanuit mijzelf als naaste. Want hoe ga je ermee om? Hoe help je iemand? Wat kun je doen? Mijn intensieve studie naar oplossingen en verandering begon zo'n 12 jaar geleden en ik durf oprecht te zeggen dat ik zo'n beetje alle fasen heb doorlopen.
Dat het mij slechts anderhalf jaar heeft gekost om een boek te schrijven en uit te geven, heeft alles te maken gehad met de compleetheid van het verhaal en het vertrouwen van mijn agent (Sebes) en uitgever (KOSMOS Uitgevers). 

Ik wens iedereen die met een dierbare door een periode van psychische problemen of verslaving gaat heel veel sterkte toe en kan hen mijn boek inmiddels, ook dankzij het verkregen inzicht via Brian Tracy, vol vertrouwen aanraden. 

Marieke Proper
0 Reacties op Mijn ervaringen en kennis zorgvuldig gebundeld in HULP IN ZICHT. :

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint