Groot succes door kleine stappen te nemen
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Tips, informatie en steun

Groot succes door kleine stappen te nemen

Als ik mij ergens op voorbereid (in dit geval voor een interview) dan probeer ik altijd te denken aan de succesverhalen. Sommige ervan ontroeren mij dusdanig dat ik als hoogzwangere moet oppassen voor mijn eigen tranen van geluk. Want ik heb meerdere malen meegemaakt waar anderen niet meer op hoopten. Psychische problemen zo intens en heftig (bij iemand) en stap voor stap toch richting groot succes. Soms overtrof het ook mijn verwachtingen compleet. 

Ik heb mensen van heel diep zien opkrabbelen, zien lopen, zien rennen en weer zien vliegen. En daar ging soms een lange tijd overheen, met veel lessen en diepe dalen, met (gedwongen) acties, gepaard met verdriet en pijn, maar als je eenmaal die stappen omhoog maakt, dan kun je ook echt succes behalen. Zo'n toekomst acht ik voor heel veel meer mensen mogelijk, ook voor hen met serieuze psychische problemen of hen die serieus verslaafd zijn op dit moment. 

In mijn boek beschrijf ik alle fases waar je samen doorheen gaat. Een behandeling (en alles wat eraan voorafgaat is een proces. Het herstel is een minstens even zolang proces. Balans en rust creëren duurt minstens nog langer. Maar eenieder die bereid is om de eerste stappen te nemen vergoot zijn of haar kans op succes. 

Met succes bedoel ik in deze de liefde in je leven opnieuw toelaten en liefde geven. Een goed contact met kinderen/kleinkinderen. Een rustig en stabiel contact met familie, waarbinnen grenzen duidelijk zijn en gerespecteerd worden. Een maatschappelijke bijdrage leveren. Durven dromen. Voor een eigen inkomen zorgen of voor anderen. Actie durven ondernemen. Complimenten durven accepteren. Een gezonde levensstijl nastreven (omdat het fijn voelt).

Ik wens iedereen die kampt met psychische problemen of een verslaving dit succes voor de toekomst. Wat ik al zei: Alles begint met de eerste stap. Opkrabbelen. 

Fijne dag! 

Marieke Proper

PS: Laat je helpen. 


0 Reacties op Groot succes door kleine stappen te nemen:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint