Review / recensie van lezer HULP IN ZICHT. als een dierbare kampt met psychische problemen of een verslaving
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Tips, informatie en steun

Review / recensie van lezer HULP IN ZICHT. als een dierbare kampt met psychische problemen of een verslaving


Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Aanrader
21 januari 2014 | Door: MeMandy | 20-29 jaar | Tilburg

Dit boek was precies wat ik zocht. Het geeft handvatten voor als jouw dierbare kampt met een verslaving of psychische problemen. Dat is nodig, want je weet soms niet te handelen en machteloosheid is slopend. Het boek geeft opties hoe je iemand kunt helpen (ipv redden). Wat is goed voor jou en voor je dierbare? Dat weet je soms zelf niet meer en daarom is een leidraad heel fijn. De schrijfster is tevens ervaringsdeskundige, waardoor ze precies weet waar ze over schrijft. Er worden veel onderwerpen behandeld, waarvan sommige concrete voorbeelden bevatten. Het boek leest gemakkelijk en alles wordt helder uitgelegd. Je voelt je als lezer gezien in je situatie en er wordt geschreven over je dierbare als een mens en niet als een nummertje met een labeltje. Kortom; een aanrader voor iedereen die een kind, partner, ouder, vriend of wie dan ook heeft met problemen en wil helpen zonder er zelf aan onderdoor te gaan.
Pluspunten:
Toegankelijk, Compleet, Inspirerend, Praktisch, Verrassend0 Reacties op Review / recensie van lezer HULP IN ZICHT. als een dierbare kampt met psychische problemen of een verslaving:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint