Kwetsbaar opstellen.
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Tips, informatie en steun

Kwetsbaar opstellen.

Kwetsbaarheid loont. Probeer het maar:

Een cliënt zei eens tegen mij. 'Ik ben bang dat ze mij zwak vinden als ik zeg dat ik verdrietig en bang ben. Ik zeg liever dat ik iets fysiek niet aankan bijvoorbeeld.' Ik vroeg haar wat zij verwachtte dat er zou gebeuren als ze haar omgeving eerlijk zou vertellen dat ze de laatste tijd nogal emotioneel was en gestrest. Ze dacht na. 'Ze zouden waarschijnlijk vragen of ze iets voor mij zouden kunnen betekenen.' We concludeerden beiden dat ze vooral BEGRIP zou krijgen en STEUN. In plaats van mensen die haar maar een zwakke schakel zouden vinden. Een diepte inzicht dat in korte tijd haar leven zou doen veranderen.


Marieke Proper
 

0 Reacties op Kwetsbaar opstellen.:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint