Hoe kom ik in beweging? 4 simpele tips.
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Tips, informatie en steun

Hoe kom ik in beweging? 4 simpele tips.

Ik wandel al ruim 10 jaar 40 minuten of meer per dag. Meer bewegen op een dag is niet voor iedereen even gemakkelijk.. Soms vraagt het om creativiteit en soms realiseer je je dat iets anders plaats moet maken zodat er meer ruimte en tijd ontstaat.. Welke winst levert meer bewegen je op? Vaak zijn we te druk voor alles wat echt goed is voor ons eigen lichaam. We nemen een hypotheek op ons eigen lichaam.. Dat kan wel eens een grote vergissing blijken. Ik heb al veel mensen met BURN-OUT voorbij zien komen. Wil jij onderzoeken hoe je meer beweging kunt integreren in jouw leven, zodat het je geen moeite kost, maar juist van alles oplevert.

M. 06-23549844

Vier simpele tips om vaker te bewegen die ikzelf toepas;

  • Ik wandel mijn kinderen naar school.
  • Ik probeer kleine boodschappen altijd lopend te halen.
  • Als je zakelijk met mij wilt afspreken, anders dan een coaching, bijvoorbeeld voor advies, marketing besprekingen, kletspraat, dan is dat prima, en wel lopend.
  • Ik probeer alle uitjes met vriendinnen en de kinderen zoveel mogelijk te plannen rondom wandelen en bewegen. Dus we gaan het bos in, zwemmen of fietsen. :)

Alleen al het wandelen naar school van mijn dochter levert mij gemiddeld zomaar een 200 uur beweging op per jaar.




0 Reacties op Hoe kom ik in beweging? 4 simpele tips. :

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint