Liefde, verbinding en romantiek, het lijkt wel een eeuw geleden!
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Tips, informatie en steun

Liefde, verbinding en romantiek, het lijkt wel een eeuw geleden!

Door alle activiteiten en bezigheden door de dag heen vergeet je wel eens hoe het ook al weer begon: jullie relatie. Jij en je man hebben samen meer een bedrijf met de bedrijfsnaam: ons gezin of de kinderen.

Je voelt je steeds sneller geprikkeld en de irritaties worden niet onder stoelen of banken gestoken. Terwijl je eerst nog wel op een normale manier je wensen en grenzen aan kon geven, lijkt het nu meer op wegrennen of het gevecht aangaan.. Zo wil je helemaal niet zijn en zo ben je eigenlijk ook niet.

Je bent een gevoelig, mooi en warm mens met behoefte aan steun, intimiteit en verbinding. Je staat altijd voor iedereen klaar en vraagt je af wanneer het tij nu eens gaat keren en het weer LEUK wordt voor jou! En voor jullie!

Je kinderen proberen jullie zo veel mogelijk te beschermen, dus loop je constant op je tenen, want je moet leuke dingen doen met de kinderen, maar ook voor ze opruimen, wassen, eten koken en vergeet vooral niet het heen en weer rijden naar verjaardagen, vriendjes, sport en school.

Waar blijf jij zelf eigenlijk nog? Wat vind jij leuk? Daar moet je misschien ondertussen best wel even over nadenken. Want jouw belangen en wensen liggen al heel lang onder een berg stof in de kast, op de bovenste plank.

Daarnaast hadden jij en je man nog zo afgesproken om elkaar niet te verliezen, het niet altijd alleen maar over de kinderen en werk te hebben en te blijven communiceren over jullie eigen behoeften. Wat is er met die belofte gebeurd?

Neem eens een minuutje de tijd om erover na te denken: want hoe begon het ook al weer?
Hoe hebben jij en je man elkaar ontmoet?
Welke leuke dingen deden jullie samen?
Hoe voelde jij je?
Wat vond je nu zo leuk aan hem?

Wat vond hij nu zo leuk aan jou?


Speciaal voor jou en andere gevoelige waardevolle vrouwen die weer een leven willen hebben met ingrediënten als: vrouwelijkheid, liefde, verbinding, wensen, dromen, je trots en gezien voelen zijn Sabrina van Dijk en ikzelf (Marieke Proper) druk aan het werk om een programma te maken dat jou terugzet in je vrouwelijkheid. Dat jouw relatie een boost gaat geven waar je U tegen zegt. Dat de verbinding tussen jullie terugbrengt en waarbinnen jij je veilig genoeg voelt, omdat er ruimte en begrip is voor vrouwelijke gevoeligheden.


Wil je op de hoogte blijven, denk je dat jij toe bent aan een relatietransformatie? Stuur even een mail naar: mariekeproper@outlook.com of sabrina@gevoeligkind.nl


0 Reacties op Liefde, verbinding en romantiek, het lijkt wel een eeuw geleden!:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint