‘NA EEN CLEANSING VAN 9 DAGEN HAD IK VEEL MEER ENERGIE.’
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Tips, informatie en steun

‘NA EEN CLEANSING VAN 9 DAGEN HAD IK VEEL MEER ENERGIE.’


‘NA EEN CLEANSING VAN 9 DAGEN HAD IK VEEL MEER ENERGIE.’

 ‘IK VERLOOR IN KORTE TIJD TWEE VOLLE KLEDINGMATEN EN PASTE WEER IN MIJN FAVORIETE SPIJKERBOEK.’

Marieke Proper 

Onregelmatig werktijden. Onregelmatig eten, lange werkdagen en slaapgebrek. Ze hebben allemaal een invloed op ons energieniveau.

Suikerbehoefte is zo’n typisch teken dat we laag in onze energie zitten, ons lichaam is opzoek naar een oplossing en reageert snel op suiker. Helaas raakt ons hormoonsysteem verward als we regelmatig geraffineerde suikers en koolhydraten eten. We krijgen wel een korte opleving, maar dit wordt helaas opgevolgd door een energiedip, met als gevolg dat we vaak binnen korte tijd opnieuw opzoek gaan naar suikers in de vorm van zoetigheid, vet eten, koffie/thee met suiker of alcohol.

We weten best dat de bovengenoemde voeding niet goed voor ons energieniveau is, maar hoe kunnen we deze cirkel op een gezonde manier doorbreken?

Ik werk als o.a. vitaliteitscoach en mijn klanten geven aan dat ze weinig energie hebben, een opgeblazen gevoel, vocht vasthouden, moeilijk gewicht verliezen en dat is dan ook een reden voor hen om te starten met een cleansing van 9 dagen.

Mijn eigen ervaring en wat mijn klanten mij vertellen tijdens en vooral na 9 dagen?

  • ‘Ik ervaar veel meer energie’
  • ‘Vocht dat ik vast hield ben ik kwijt’
  • ‘Het opgeblazen gevoel dat ik altijd had is weg’
  • ‘Ik ben een kledingmaat kwijt’
  • ‘Mijn huid ziet er veel beter uit’
  • ‘Mensen geven complimenten over mijn uiterlijk’
  • ‘Ik voel me veel zelfverzekerder en lekker in mijn vel zitten’

De C9 box komt met uitgebreide omschrijving, schema, do's & donts, maaltijdtips, supplementen, zuivere aloë vera gel, en eiwitrijke shakes. Alles puur natuur!

Wil jij weten of de clean 9 ook iets voor jou kan zijn?


De clean 9 box, met producten voor 9 dagen kost 120,43 euro incl. btw en excl. verzendkosten. (binnen 2 werkdagen geleverd)

 


 
 
MIJN  PERSOONLIJKE ERVARING

Begin mei startte ikzelf met een de C 9. Ik kreeg de tip van een vriendin en voelde meteen dat ik dit moest doen, nog dezelfde dag bestelde ik mijn pakket..

Al tijdens de eerste twee dagen verloor ik veel vocht, mijn ringen gingen losser zitten, daar merkte ik het als eerste aan. Omdat ik mij al snel zo veel beter voelde raakte ik gemotiveerd om door te pakken met mijn gezonde leefstijl, ik kreeg plezier in het bereiden van gezonde recepten en genoot weer echt van eten.

Binnen de 9 dagen ging mijn huid glanzen, mijn nagels gingen groeien en mensen zeiden tegen me dat ik er goed uitzag. 

Het grote verschil merkte ik steeds meer in mijn hoofd. Ik keek niet meer tien keer per dag in de koelkast. Als ik ergens liep werd mijn aandacht niet afgeleid door allerlei ‘lekkers’. De focus was er vanaf, wat een opluchting!

Ik bruis van de energie en wil ook anderen heel graag verder helpen naar meer energie..

Wil jij weten of de clean 9 ook iets voor jou kan zijn? Inmiddels heb ik in 4 maanden tijd meer dan 50 mensen begeleid tijdens de C 9  dus ik kan de meeste vragen goed beantwoorden. Neem dus gerust contact op.

Mail mariekeproper@outlook.com
Tel. 06-23549844 app en bellen mogelijk!

Directe bestellink Clean 9


Website www.mariekeproper.nl
Marieke Proper
Vitaliteitscoach en expert op het gebied van duurzame gedragsverandering.

 

 

 

 


0 Reacties op ‘NA EEN CLEANSING VAN 9 DAGEN HAD IK VEEL MEER ENERGIE.’:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint