Ontstoken tandvlees en de goede tandpasta
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Tips, informatie en steun

Ontstoken tandvlees en de goede tandpasta

Ik heb jaren verkeerde, goedkope en fluor tandpasta gebruikt..
Sinds mijn laatste zwangerschap had ik steeds vaker last van gevoelig en soms zelfs ontstoken tandvlees... Erg naar trouwens...

Dit onderwerp heeft niks te maken met coaching, maar wel met mijn favoriete product van Forever. Dus toen ik vanmorgen onder de douche stond te poetsen dacht ik. Dit moet ik even delen.... IK HEB NAMELIJK DE ALLERBESTE TANDPASTA VAN DE WERELD EN HIJ IS NIET TE KOOP IN DE WINKEL>>>>


Sinds ik deze 100% natuurlijke tandpasta gebruik, Zonder fuor of andere bende is mijn tandvlees gezond en het beste van alles: hij smaakt ook nog eens goed! Niet zo een vieze paradon... smaak maar gewoon een frisse mint smaak... mmmmmm....


Mijn beiden dochtertjes van 2 en 6 gebruiken nu ook veilige tandpasta zonder troep en doorslikken is nu geen probleem meer....


Ik ben hier zo enthousiast over dat ik het gewoon maar even deel!

Klik gerust even op de foto en lees zelf meer over de ingredienten. 
0 Reacties op Ontstoken tandvlees en de goede tandpasta:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint