Waarom nu starten met de Clean 9?
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Tips, informatie en steun

Waarom nu starten met de Clean 9?

Wat leuk dat je hebt doorgeklikt. Dat heeft vast een reden.
Je wilt waarschijnlijk wat gewicht verliezen, maar jezelf niet uithongeren...

HEEL VERSTANDIG...
GA AUB NIET CRASHEN!!!!!!!

Ik ben Marieke Proper en werk als vitaliteit coach en help mensen hun leefstijl doelen bereiken.

Dat doe ik niet alleen met veel plezier. Ik krijg ook voldoening uit mijn werk omdat mensen daadwerkelijk resultaat halen.

De mensen die ik heb begeleid tijdens de cleansing van 9 dagen (en dat zijn er inmiddels heel veel) hebben tijdens en na afloop het volgende met mij gedeeld.

  • Ze voelden zich na een paar dagen vol energie
  • Ze raakten binnen twee weken de eerste kledingmaat kwijt
  • Ze gingen direct meer plassen en raakten vocht kwijt.
  • Het vetpercentage liep meetbaar terug.
  • Ze vonden het goed vol te houden en pakten met plezier door.
  • Ze leerden echt anders eten en over eten nadenken.
  • Ze vonden het prettig dat ze mij tussendoor vragen konden stellen, maar ook na afloop en zelfs in de maanden daarna ervaringen konden delen.
 
Waarom zou je juist nu starten met de Clean 9?

Met een dergelijke kuur start je als je weet dat je anders moet gaan eten om je beter, gezonder en fitter te voelen. Of omdat je wilt gaan afvallen en iets zoekt waarmee je de knop om kan zetten...  Op eigen houtje stoppen met suiker, zout, alcohol en/of te veel koffie is gewoon best heel lastig. Vooral suiker zit in zoveel producten dat je bijna niet weet waar te beginnen. Je wilt ook stoppen met het ene, maar juist starten met het ander... En dat is best een hele verandering...

De clean 9 laat heel duidelijk zien wat je wel mag en wat niet. Je hebt dus een geweldige kickstart gemaakt om door te pakken met een gezond voedingspatroon.


Mensen die bij mij bestellen ondersteun ik altijd via de app of telefonisch. We hebben gemiddeld zo'n vier keer contact. Deze ondersteuning is geheel gratis.

Ik leg helemaal uit hoe je de producten gebruikt. We bespreken samen je doelen en we leven toe naar een start datum.

Mensen bestellen de box online in mijn webshop, of halen hem bij mij thuis op. Het is maar net hoever je weg woont en wat je fijn vindt. Als je hem online bestelt wordt hij binnen twee werkdagen geleverd. In de doos zit een werkboekje (echt heel erg praktisch) dat heel overzichtelijk is.


Starten op maandag is prettig. De week begint en je hebt vaak voldoende om handen om niet de hele tijd bezig te hoeven zijn met eten en drinken. Daarnaast heb je zo maar één weekend in de cleansing zitten.


Veel mensen houden rekening met wanneer ze starten. Ze hebben nog een etentje hier en een feestje daar. Dat geeft niet. Soms is het nodig om nog even los te gaan voor je een nieuwe start maakt. Hoewel ik mensen die veel koffie drinken en suiker gebruiken wel aanraadt om vast een beetje af te bouwen met deze producten...


Ik zou het leuk vinden om jou ook te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Het is mijn werk en dat wat ik het liefste doe.


Neem een kijkje in mijn webshop. Bekijk onze producten en onderzoek, google of vraag na bij kennissen. Je zult veel goede ervaringen horen. Natuurlijk is er ook wel eens iemand bij waarvoor het niet heeft gewerkt, dat is natuurlijk jammer. Voor deze mensen geldt altijd een 30 dagen niet tevreden en je geld terug garantie. Wij staan dus voor 100% achter onze producten anders zouden we deze garantie niet kunnen bieden.

Ik hoop snel kennis met je te maken. Als je een box besteld hebt, stuur je me dan even een email met je telefoonnummer? Dan kan ik je helpen waar dat nodig is.

Sportieve groet,

Marieke Proper0 Reacties op Waarom nu starten met de Clean 9?:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint