Mijn ritueel, mijn huid, natuurlijke sopjes en verzorgingsproducten
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Tips, informatie en steun

Mijn ritueel, mijn huid, natuurlijke sopjes en verzorgingsproducten

Er wordt mij steeds vaker gevraagd: Hoe kom je aan zo een gave huid?


DAT IS HELEMAAL GEEN GEHEIM!

Ik ga vroeg naar bed, drink veel water, eet zo gezond mogelijk en drink minimaal alcohol.. Natuurlijk helpt dat enorm mee....

Heel leuk dat het mensen opvalt dat mijn huid er strak uitziet, voor mij is het een visitekaartje. Ik kan geen fitte leefstijl verkopen met een mooi praatje. Ik moet het zelf leven! En ik doe er veel aan om er zo goed mogelijk uit te blijven zien.

Ik maak er geen geheim van dat ik iedere morgen (96% pure)  Aloë Vera drink. 1 ml per kg. Naast dat ik mij hier geweldig goed bij voel, merk ik ook dat mijn huid veel minder droog is sinds ik dit structureel ben gaan nemen.

Maar er is nog iets dat ik doe.

Ik was mijn gezicht met natuurlijke producten. En ik smeer een dag lotion op basis van Aloë Vera.


Hieronder laat ik je mijn ritueel zien...

06:15
Douchen! Met mijn natuurlijke sopjes en persoonlijke verzorgingsproducten!07:00 Dan is het tijd voor mijn Aloëvera. Sommige gruwelen hiervan, ikzelf heb hier geen moeite mee. Maar wist je dat we ook een perzik en een bosbessen variant hebben?

Om 07:15 maak ik mij op. Eerst smeer ik een dag lotion op mijn huid die helemaal niet duur is en zeer snel intrekt en mijn huid niet uitdroogt. Ik ben zelf heel erg tevreden over deze crème. Deze crème is voor mijn huid perfect. Ik had altijd een zeer droge en gevoelige huid. Die droge huid is verleden tijd.

Ik ben heel blij dat ik deze producten heb gevonden en hoop er nog heel wat jaren fris en gezond uit te zien. Ikzelf zal er alles aan blijven doen!

Wil je persoonlijk advies? Let me know. Via Facebook ben ik altijd heel goed bereikbaar.


0 Reacties op Mijn ritueel, mijn huid, natuurlijke sopjes en verzorgingsproducten:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint