Mijn missie en mijn winkel met natuurlijke producten
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Tips, informatie en steun

Mijn missie en mijn winkel met natuurlijke producten

Ik werk al jaren als coach.

Mijn Missie is om mensen te helpen een energieke versie van zichzelf te worden, zodat ze fitter en vol zelfvertrouwen in het leven staan.

Tegenwoordig help ik mensen niet alleen aan een gezonde positieve minde-set en maken we doelen helder. Ik help mensen ook goed voor hun lichaam zorgen door uitsluitend natuurlijke producten te drinken, te gebruiken en te smeren.


Eigenlijk heb ik er een WINKEL met natuurlijke producten bij gekregen.


Ik bied namelijk niet alleen FIT programma's aan... Maar wel
130 natuurlijke producten met als basis Aloë vera.


Mijn vaste klanten kopen bij mij hun tandpasta, deodorant, hun dag crème en hun shampoo. Make-up, hun vitaminen en zelfs honing. Ze krijgen gewoon iedere 5 weken een doos met hun persoonlijk samengestelde vertrouwde producten thuis gestuurd.

Gebruik jij net als ik zo veel mogelijk natuurlijke producten? En vind jij het belangrijk dat jouw kinderen ook natuurlijke producten gebruiken? Dan ben je bij mij aan het goede adres! 

Waar ik eerst alleen mijn coaching klanten had, heb ik nu zomaar 100 klanten die bij mij natuurlijke producten bestellen. Stuk voor stuk mensen met een bepaalde visie en een bepaalde missie. Mensen die opletten op zichzelf en hun omgeving. Ik heb er dan ook super leuke vriendschappen en contacten aan overgehouden.

Wil jij ook eens rondkijken in mijn natuurlijke producten winkeltje?Als je de eerste keer met mij persoonlijk wilt shoppen, dan kan ik je adviseren en krijg je van mij ook nog een waardevol cadeau!

mariekeproper@outlook.com (stuur me even je telefoonnummer en je wensen)
0 Reacties op Mijn missie en mijn winkel met natuurlijke producten:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint