af van mijn suikerdrang. Vier redenen waarom we suiker eten
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Tips, informatie en steun

af van mijn suikerdrang. Vier redenen waarom we suiker eten

'Het is mijn Missie om mensen te helpen een energieke versie van zichzelf te worden, zodat ze fitter en vol zelfvertrouwen in het leven staan.' Marieke Proper
Als je af wilt van je suiker drang is het eerst heel belangrijk om te weten waar vanuit jouw intense drang naar suiker komt.

Een leefstijl verandering als geen of minder suiker eten vraagt om MAATWERK.


Ik noem hier de VIER BELANGRIJKSTE REDENEN waarom we suiker eten op.


1> Trainen in je suiker verbranding

2> Gewoonte

3> Emotionele redenen

4> Vermoeidheid
Als je weet welk type suiker eter jij bent dan krijg je waardevolle inzichten waar je iets mee kunt in je proces naar het afbouwen van suiker eten.


Voor mensen die echt last hebben van suiker craving, maar ook voor mensen die vanuit gewoonte te veel suiker eten is ons programma van 9 dagen echt een hele goede start.

Omdat je tijdens de C9 geen geraffineerde suikers mag en geen koffie en thee drinkt, dus ook veel minder met je gewoonten als suiker in de koffie en een koekje bij de thee geconfronteerd wordt.
 
De C9 is een cleansing van 9 dagen op basis van aloë Vera. Waarbij je wel vanaf dag één groente en fruit eet en eiwitten en vezels. Het is dus ook ABSOLUUT geen crash dieet! Je krijgt al je voedingsstoffen en vitaminen volop binnen! Het gaat om een verandering in leefstijl en het maken van een hele goede KICKSTART!


Stuur mij een bericht als je begint en je hebt behoefte aan persoonlijke coaching van mij of iemand uit mijn team. Wij lezen graag je mailtje. Ook als je vragen hebt! 0 Reacties op af van mijn suikerdrang. Vier redenen waarom we suiker eten:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint