Tips, informatie en steun
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Tips, informatie en steun

Forever

Mijn missie en mijn winkel met natuurlijke producten

Ik werk al jaren als coach.

Mijn Missie is om mensen te helpen een energieke versie van zichzelf te worden, zodat ze fitter en vol zelfvertrouwen in het leven staan.

Tegenwoordig help ik mensen niet alleen aan een gezonde positieve minde-set en maken we doelen helder. Ik help mensen ook goed voor hun lichaam zorgen door uitsluitend natuurlijke producten te drinken, te gebruiken en te smeren.


Eigenlijk heb ik er een WINKEL met natuurlijke producten bij gekregen.


Ik bied namelijk niet alleen FIT programma's aan... Maar wel
130 natuurlijke producten met als basis Aloë vera.


Mijn vaste klanten kopen bij mij hun tandpasta, deodorant, hun dag crème en hun shampoo. Make-up, hun vitaminen en zelfs honing. Ze krijgen gewoon iedere 5 weken een doos met hun persoonlijk samengestelde vertrouwde producten thuis gestuurd.

Gebruik jij net als ik zo veel mogelijk natuurlijke producten? En vind jij het belangrijk dat jouw kinderen ook natuurlijke producten gebruiken? Dan ben je bij mij aan het goede adres! 

Waar ik eerst alleen mijn coaching klanten had, heb ik nu zomaar 100 klanten die bij mij natuurlijke producten bestellen. Stuk voor stuk mensen met een bepaalde visie en een bepaalde missie. Mensen die opletten op zichzelf en hun omgeving. Ik heb er dan ook super leuke vriendschappen en contacten aan overgehouden.

Wil jij ook eens rondkijken in mijn natuurlijke producten winkeltje?Als je de eerste keer met mij persoonlijk wilt shoppen, dan kan ik je adviseren en krijg je van mij ook nog een waardevol cadeau!

mariekeproper@outlook.com (stuur me even je telefoonnummer en je wensen)Mijn ritueel, mijn huid, natuurlijke sopjes en verzorgingsproducten

Er wordt mij steeds vaker gevraagd: Hoe kom je aan zo een gave huid?


DAT IS HELEMAAL GEEN GEHEIM!

Ik ga vroeg naar bed, drink veel water, eet zo gezond mogelijk en drink minimaal alcohol.. Natuurlijk helpt dat enorm mee....

Heel leuk dat het mensen opvalt dat mijn huid er strak uitziet, voor mij is het een visitekaartje. Ik kan geen fitte leefstijl verkopen met een mooi praatje. Ik moet het zelf leven! En ik doe er veel aan om er zo goed mogelijk uit te blijven zien.

Ik maak er geen geheim van dat ik iedere morgen (96% pure)  Aloë Vera drink. 1 ml per kg. Naast dat ik mij hier geweldig goed bij voel, merk ik ook dat mijn huid veel minder droog is sinds ik dit structureel ben gaan nemen.

Maar er is nog iets dat ik doe.

Ik was mijn gezicht met natuurlijke producten. En ik smeer een dag lotion op basis van Aloë Vera.


Hieronder laat ik je mijn ritueel zien...

06:15
Douchen! Met mijn natuurlijke sopjes en persoonlijke verzorgingsproducten!07:00 Dan is het tijd voor mijn Aloëvera. Sommige gruwelen hiervan, ikzelf heb hier geen moeite mee. Maar wist je dat we ook een perzik en een bosbessen variant hebben?

Om 07:15 maak ik mij op. Eerst smeer ik een dag lotion op mijn huid die helemaal niet duur is en zeer snel intrekt en mijn huid niet uitdroogt. Ik ben zelf heel erg tevreden over deze crème. Deze crème is voor mijn huid perfect. Ik had altijd een zeer droge en gevoelige huid. Die droge huid is verleden tijd.

Ik ben heel blij dat ik deze producten heb gevonden en hoop er nog heel wat jaren fris en gezond uit te zien. Ikzelf zal er alles aan blijven doen!

Wil je persoonlijk advies? Let me know. Via Facebook ben ik altijd heel goed bereikbaar.

Natuurlijke eiwitshake

Ben jij net als ik dat was ook opzoek naar een natuurlijke eiwitshake, zonder troep! Zonder aspartaam bijvoorbeeld?

Ik train drie keer per week en neem op de dagen dat ik train altijd een eiwitshake na het trainen.

Soms pureer ik er een banaan door (als ik hem bijv echt als lunch neem) en soms doe ik er bosvruchten door...

Weet je wat ook heel lekker is?

Aanlengen met kokoswater en ananas in de blender. Wowww.. net een pina colada, haha...  

En wel deze, een natuurlijke eiwitshake!

Als je veel traint of gewicht wilt verliezen is het echt een aanrader om deze shake te gaan gebruiken.


Ik neem drie shakes per week en in een pak zit een maatschep en zitten totaal 15 shakes. Ik doe dus 5 weken met een zak. Lees hier welke ingrediënten er in de shake zitten en of deze shake ook ondersteunend kan werken voor jou.

Natuurlijke vitaminen voor kinderen

Je kinderen wil je natuurlijk beschermen.
Helaas lopen ze overal een verkoudheid of een virus op. En al helemaal in de herfst is het om de haverklap raak!Ik geef mijn kinderen dagelijks
Multi-vitaminen in de vorm van een kauwtablet, die kinderen de voedingsstoffen geven die ze elke dag nodig hebben. Een verantwoord ‘snoepje’ met de smaak van o.a. druiven en zonder kunstmatige suikers, kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Volwassenen zijn er overigens ook dol op. (bron: Forever)Lees hieronder ook even het etiket voor alle ingrediënten.
        

Gooische vriendinnenavond met schoonheidsbehandeling.


Wil jij samen met je Gooische vriendinnen een leuke avond beleven en tegelijkertijd verwend worden met een schoonheidsbehandeling?

Samen met een schoonheidsspecialiste komen we aan huis en verzorgen we behandelingen met 100% hoogwaardige natuurlijke producten.


Ontspannen met een hapje en een drankje. Aandacht voor jezelf en voor elkaar.

De producten waarmee wij werken zijn op basis van zuivere aloë Vera.

 

Tijdens deze avond krijgt u samen met uw vriendinnen een behandeling en/of de mogelijkheid om onze producten zelf uit te proberen, de smeren en te ervaren. Onze Sonya Skin Care Collection bestaat uit vijf kwaliteitsproducten voor het reinigen, hydrateren en beschermen van uw huid. De unieke combinatie van speciale ingrediënten houdt de huid jong en hydrateert deze als nooit tevoren!


De Sonya Skin Care Collection bestaat uit:

  • Aloe Purifying Cleanser
  • Aloe Deep-Cleansing Exfoliator
  • Aloe Refreshing Toner met witte thee
  • Aloe Balancing Cream
  • Aloe Nourishing Serum met witte thee


We willen u en uw Gooische vriendinnen graag een mooie avond bezorgen en komen vanaf 7 vrouwen aan huis. De behandelingen en het testen van de producten is geheel gratis.

Breng je vriendinnen bij elkaar voor een avond vol beauty, schoonheid, gezelligheid en aandacht voor elkaar.

Belangrijke details:

  • Afspraken dienen minimaal drie weken van te voren gemaakt te worden i.v.m. een drukke planning.

  • Tijdens deze avond mag u uit onze catalogus bestellen en u en uw vriendinnen ontvangen op iedere volgende aankoop 15% korting. 

  • Naast onze huidverzorgingslijn hebben we ook een make-up lijn voor de liefhebbers. Heeft u ook belangstelling om samen met uw vriendinnen onze make-up producten te testen dan kunt u dat altijd vooraf aangeven.

  • Bestellingen die tijdens de avond worden geplaatst dienen meteen te worden voldaan. Dus vraag je vriendinnen op een random reader mee te brengen.

  • Contact opnemen met 06-23549844 of mariekeproper@outlook.com


 


Ontstoken tandvlees en de goede tandpasta

Ik heb jaren verkeerde, goedkope en fluor tandpasta gebruikt..
Sinds mijn laatste zwangerschap had ik steeds vaker last van gevoelig en soms zelfs ontstoken tandvlees... Erg naar trouwens...

Dit onderwerp heeft niks te maken met coaching, maar wel met mijn favoriete product van Forever. Dus toen ik vanmorgen onder de douche stond te poetsen dacht ik. Dit moet ik even delen.... IK HEB NAMELIJK DE ALLERBESTE TANDPASTA VAN DE WERELD EN HIJ IS NIET TE KOOP IN DE WINKEL>>>>


Sinds ik deze 100% natuurlijke tandpasta gebruik, Zonder fuor of andere bende is mijn tandvlees gezond en het beste van alles: hij smaakt ook nog eens goed! Niet zo een vieze paradon... smaak maar gewoon een frisse mint smaak... mmmmmm....


Mijn beiden dochtertjes van 2 en 6 gebruiken nu ook veilige tandpasta zonder troep en doorslikken is nu geen probleem meer....


Ik ben hier zo enthousiast over dat ik het gewoon maar even deel!

Klik gerust even op de foto en lees zelf meer over de ingredienten. Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint