Tips, informatie en steun
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Tips, informatie en steun

clean 9

Samen met mijn man 15 dagen vol gas gezond doen in de maand met de meeste verleidingen.

Wens ons succes!!!! Vandaag startten we (mijn man en ik) met ons programma de F15. Een FIT programma van 15 dagen zonder speculaas, chocolade, kerstkransjes, wijn, bier, chocolade melk en kerststol... haha... en we zullen het best een beetje missen... ;)
Want wat hebben we een leuke dingen gedaan de afgelopen weken.
Weekendje hier, etentje daar, feestje zus... Ga zo maar door!!!

Maar nu trappen we even vol gas op de REM!!!! EN krijgen we er veel voor terug, vooral veel energie... met aloë Vera, supplementen, vezels, eiwitten, groente, kip en vis en een intensief trainingsprogramma.. heb er zin in...

December is de maand waarin de meeste mensen te veel eten en drinken...

 
Wil jij ook nog voor de kerst even op de handrem trappen???.. dat kan dat met de FIT 15 perfect.. We hebben ook een programma van 9 dagen :)
Wij zijn in elk geval gestart... in de meest uitdagende periode van het jaar :)Ons FIT programma bestaat uit:


De C9 (ons populaire programma van 9 dagen dat u de kickstart kan geven voor een gezonde leefstijl)

De F15 (15 dagen)

En de Vitale 5 (30 dagen)


Heb je deze programma's gevolgd, deel hieronder je ervaring.
Heb je vragen? Deel het gerust!!!

af van mijn suikerdrang. Vier redenen waarom we suiker eten

'Het is mijn Missie om mensen te helpen een energieke versie van zichzelf te worden, zodat ze fitter en vol zelfvertrouwen in het leven staan.' Marieke Proper
Als je af wilt van je suiker drang is het eerst heel belangrijk om te weten waar vanuit jouw intense drang naar suiker komt.

Een leefstijl verandering als geen of minder suiker eten vraagt om MAATWERK.


Ik noem hier de VIER BELANGRIJKSTE REDENEN waarom we suiker eten op.


1> Trainen in je suiker verbranding

2> Gewoonte

3> Emotionele redenen

4> Vermoeidheid
Als je weet welk type suiker eter jij bent dan krijg je waardevolle inzichten waar je iets mee kunt in je proces naar het afbouwen van suiker eten.


Voor mensen die echt last hebben van suiker craving, maar ook voor mensen die vanuit gewoonte te veel suiker eten is ons programma van 9 dagen echt een hele goede start.

Omdat je tijdens de C9 geen geraffineerde suikers mag en geen koffie en thee drinkt, dus ook veel minder met je gewoonten als suiker in de koffie en een koekje bij de thee geconfronteerd wordt.
 
De C9 is een cleansing van 9 dagen op basis van aloë Vera. Waarbij je wel vanaf dag één groente en fruit eet en eiwitten en vezels. Het is dus ook ABSOLUUT geen crash dieet! Je krijgt al je voedingsstoffen en vitaminen volop binnen! Het gaat om een verandering in leefstijl en het maken van een hele goede KICKSTART!


Stuur mij een bericht als je begint en je hebt behoefte aan persoonlijke coaching van mij of iemand uit mijn team. Wij lezen graag je mailtje. Ook als je vragen hebt! 


Samen FIT met onze vrienden en familieavond

Wil jij samen met je vrienden en/of familie een leuke en interessante avond beleven en tegelijkertijd al je vragen kunnen stellen over een gezonde leefstijl, onze producten voor gewichtsbeheersing en over onze FIT programma's, zodat jullie gezamenlijk aan jullie gezonde leefstijl kunnen gaan werken en vol energie en fit door de winter kunnen gaan?


Samen met een vitaliteitscoach komen we bij u aan huis en verzorgen we een workshop over onze gewichtsbeheersingsproducten met 100% hoogwaardige en natuurlijke producten.


Ontspannen met een hapje en een drankje. Aandacht voor jezelf en voor elkaar.


De producten waarmee wij werken zijn op basis van zuivere aloë Vera.


Tijdens deze avond krijgt u samen met uw vrienden en/of familie de kans om onze producten de zien, we vertellen over de C9 (het cleansing programma van 9 dagen) en onze FIT programma's  en u kunt de aloe Vera proeven.Ons FIT programma bestaat uit:


De C9 (ons populaire programma van 9 dagen dat u de kickstart kan geven voor een gezonde leefstijl)

De F15 (15 dagen)

En de Vitale 5 (30 dagen)We willen u en uw vrienden en of familie graag een mooie avond bezorgen en komen vanaf 7 personen aan huis. De workshop en het testen van de producten is geheel gratis.

We willen u en uw vrienden en/of familie graag een leuke en boeiende avond bezorgen en zullen ook uitvoerig ingaan op een vitale leefstijl, voeding, motivatie en wat te doen na ons FIT programma.


Belangrijke details:

 • Afspraken dienen minimaal drie weken van te voren gemaakt te worden i.v.m. een drukke planning.

 • Tijdens deze avond mag u uit onze catalogus bestellen. En heb ik een leuke aanbieding voor u en uw vrienden.

 • Naast onze FIT producten hebben we een uitgebreide lijn met natuurlijke producten voor sporters, als sportdranken en supplementen. Heeft u ook belangstelling om deze producten uit te proberen dan kunt u dat altijd vooraf aangeven.

 • Bestellingen die tijdens de avond worden geplaatst dienen meteen te worden voldaan. Dus vraag uw gasten om een random reader mee te brengen.

 • Contact opnemen met 06-23549844 of mariekeproper@outlook.comWaarom nu starten met de Clean 9?

Wat leuk dat je hebt doorgeklikt. Dat heeft vast een reden.
Je wilt waarschijnlijk wat gewicht verliezen, maar jezelf niet uithongeren...

HEEL VERSTANDIG...
GA AUB NIET CRASHEN!!!!!!!

Ik ben Marieke Proper en werk als vitaliteit coach en help mensen hun leefstijl doelen bereiken.

Dat doe ik niet alleen met veel plezier. Ik krijg ook voldoening uit mijn werk omdat mensen daadwerkelijk resultaat halen.

De mensen die ik heb begeleid tijdens de cleansing van 9 dagen (en dat zijn er inmiddels heel veel) hebben tijdens en na afloop het volgende met mij gedeeld.

 • Ze voelden zich na een paar dagen vol energie
 • Ze raakten binnen twee weken de eerste kledingmaat kwijt
 • Ze gingen direct meer plassen en raakten vocht kwijt.
 • Het vetpercentage liep meetbaar terug.
 • Ze vonden het goed vol te houden en pakten met plezier door.
 • Ze leerden echt anders eten en over eten nadenken.
 • Ze vonden het prettig dat ze mij tussendoor vragen konden stellen, maar ook na afloop en zelfs in de maanden daarna ervaringen konden delen.
 
Waarom zou je juist nu starten met de Clean 9?

Met een dergelijke kuur start je als je weet dat je anders moet gaan eten om je beter, gezonder en fitter te voelen. Of omdat je wilt gaan afvallen en iets zoekt waarmee je de knop om kan zetten...  Op eigen houtje stoppen met suiker, zout, alcohol en/of te veel koffie is gewoon best heel lastig. Vooral suiker zit in zoveel producten dat je bijna niet weet waar te beginnen. Je wilt ook stoppen met het ene, maar juist starten met het ander... En dat is best een hele verandering...

De clean 9 laat heel duidelijk zien wat je wel mag en wat niet. Je hebt dus een geweldige kickstart gemaakt om door te pakken met een gezond voedingspatroon.


Mensen die bij mij bestellen ondersteun ik altijd via de app of telefonisch. We hebben gemiddeld zo'n vier keer contact. Deze ondersteuning is geheel gratis.

Ik leg helemaal uit hoe je de producten gebruikt. We bespreken samen je doelen en we leven toe naar een start datum.

Mensen bestellen de box online in mijn webshop, of halen hem bij mij thuis op. Het is maar net hoever je weg woont en wat je fijn vindt. Als je hem online bestelt wordt hij binnen twee werkdagen geleverd. In de doos zit een werkboekje (echt heel erg praktisch) dat heel overzichtelijk is.


Starten op maandag is prettig. De week begint en je hebt vaak voldoende om handen om niet de hele tijd bezig te hoeven zijn met eten en drinken. Daarnaast heb je zo maar één weekend in de cleansing zitten.


Veel mensen houden rekening met wanneer ze starten. Ze hebben nog een etentje hier en een feestje daar. Dat geeft niet. Soms is het nodig om nog even los te gaan voor je een nieuwe start maakt. Hoewel ik mensen die veel koffie drinken en suiker gebruiken wel aanraadt om vast een beetje af te bouwen met deze producten...


Ik zou het leuk vinden om jou ook te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Het is mijn werk en dat wat ik het liefste doe.


Neem een kijkje in mijn webshop. Bekijk onze producten en onderzoek, google of vraag na bij kennissen. Je zult veel goede ervaringen horen. Natuurlijk is er ook wel eens iemand bij waarvoor het niet heeft gewerkt, dat is natuurlijk jammer. Voor deze mensen geldt altijd een 30 dagen niet tevreden en je geld terug garantie. Wij staan dus voor 100% achter onze producten anders zouden we deze garantie niet kunnen bieden.

Ik hoop snel kennis met je te maken. Als je een box besteld hebt, stuur je me dan even een email met je telefoonnummer? Dan kan ik je helpen waar dat nodig is.

Sportieve groet,

Marieke Proper


10 belangrijkste redenen om je aan te sluiten bij mijn FOREVER team

Omdat ik de laatste maanden heel wat vragen heb beantwoord... En heel veel vragen, opmerkingen of aannamen steeds weer terugkomen - heb ik hier even de belangrijkste 10 redenen - om je aan te sluiten bij mijn Forever Team - op een rij gezet.

Ik wens je alvast veel leesplezier. :)
 

10 belangrijkste redenen om je aan te sluiten bij mijn
Forever Team


Inhoud:

1. Multi level marketing (MLM) en eigen baas
2. De C9 is absoluut geen Crash dieet
3. Ik ben niet goed in marketing
4. Wat leveren onze producten onze klanten op?
5. Ik heb geen geld om te investeren
6. Jij kan meer gaan verdienen dan ik, gelukkig maar!
7. Gezondheid is wel een trend. 
8. Geen snel geld verdien model
9. Ik ben geen ondernemer
10. Ik sta niet graag in de spotlights
BONUS
11. Werken vanuit huis!!!!


1. Multi level marketing (MLM) en eigen baas  

Binnen Forever heeft iedereen gelijke kansen en blijf je eigen baas. Je werkt waar, wanneer en met wie je wilt en bepaald zelf ook hoe hard je werkt.
Forever maakt gebruik van een Multi Level Marketing. Als producent houdt Forever zich bezig met het productie en distributieproces en werkt met zelfstandige distributeurs die de producten aanbevelen en leveren aan klanten. Waar normaal vele schakels uit de winkelketen betaald worden vanuit de omzet, en er heel veel geld gespendeerd wordt aan dure reclame, maakt Forever gebruik van de oudste en beste manier van reclame maken, namelijk mond op mond reclame. De distributeur gebruikt zelf de producten, is enthousiast over deze producten en daardoor komen er organisch klanten die de producten kopen.
Doordat er allerlei kosten als huur van panden, agentschappen, marges voor winkels, personeel, managers en tv reclames niet betaald hoeven te worden om het product te verkopen blijven de kosten laag en hier plukt de consument uiteindelijk de vruchten van. Met als eindresultaat: Hoogwaardige producten voor een eerlijke prijs. En een distributeur die wordt betaald naar gelang de omzet die hij met of zonder team draait.

2. De C9 is absoluut geen Crash dieet
Vragen rondom dit onderwerp zijn veel voorbij gekomen. Vandaar dat ik hem ook een nr. 2 positie waard vind. Onze gewichtsbeheersingsprogramma's zitten bomvol vitaminen, mineralen en aminozuren. Ook krijg je vezels en eiwitten binnen. Daarnaast eet je veel groente en fruit, vlees en vis en mag je koolhydraten eten. De feedback die ik krijg van mensen is dat het programma gemakkelijk te volgen is en dat ze wel de koffie missen. Dit zijn een programma's die je helpen om ongezonde patronen te doorbreken. Voorbeeld: onze hersenen koppelen een kop koffie of thee aan een koekje. Aangezien je 9 dagen geen thee drinkt denk je ook veel minder snel aan de koekjes.
Tijdens het clean 9 leer je direct een aantal ongezonde gewoonten af (je neemt geen suikers, onverzadigde vetten, zuivel, thee, koffie of alcohol) en neemt tegelijkertijd een gezond ritme en voedingspatroon aan. Als je dit programma een tijd vast houdt wordt het vanzelf een gewoonte. Bij onze vervolgprogramma's bieden we bewegingsprogramma's op maat aan, voor beginners, gemiddelde en gevorderde sporters. Onze producten worden vooral gebruikt door mensen die hun energie niveau willen verhogen, een gezondere leefstijl willen omarmen en toe zijn aan een vitaminen boost. Mensen zien er na het volgen van onze programma's stralend uit en geven aan dat hun zelfvertrouwen is gegroeid.

3. Ik ben niet goed in marketing 
Veel mensen zijn onzeker en hebben al snel het gevoel dat ze bepaalde dingen niet kunnen. Op nr 3 staat dus: Ik ben niet goed in......Om producten te verkopen van Forever hoef je geen specialist te zijn op het gebied van marketing. Forever vraagt je alleen om de producten eerst zelf te gebruiken en als je hier enthousiast over bent - je enthousiasme te delen met anderen - net zoals je iemand een goede film of een goed restaurant zou aanraden. Het enige dat je deelt zijn je eigen ervaringen en die van je klanten. We werken met een prachtig basis product, Aloë Vera, dat als hoofdbestanddeel verwerkt zit in de meeste van onze producten en daarnaast met bijenproducten. Forever bezit niet alleen de grootste Aloë Vera plantages ter wereld, we zijn ook de grootste imker. En hoe meer je komt te weten over dit bijzondere bedrijf hoe meer je enthousiasme groeit, dus de producten aanbevelen aan anderen gaat als vanzelf.
Ieder bedrijf investeert in marketing. En met sociale media hebben ondernemers die dit inzetten er nog een eigen 'productiebedrijfje' bij, waar ze hun missie uitdragen en filmpjes opnemen en delen. Als je het belangrijk vindt om je marketing kwaliteiten verder te ontwikkelen dan is er binnen ons team voldoende kennis en ervaring om jaren mee vooruit te kunnen.
Maar de beste marketing is nog altijd lachen, enthousiast zijn over de werking van de producten en open staan voor avontuur, dat spreekt andere mensen het meeste aan.

4. Wat leveren onze producten onze klanten op?

Al onze klanten kochten voorheen vergelijkbare producten, alleen dan vaak niet op natuurlijke basis en van een ander merk en niet van een dergelijk hoge kwaliteit. Jij kunt jouw omgeving een tandpasta aanbieden, zonder fluor of andere troep, welke gezond is voor hun kinderen en misschien slechts een paar euro duurder is, maar wel 100% natuurlijk, wie wil dat nu niet? Weet je hoelang je doet met zo een tube of een fles zonnebrand crème? Een maand/langer? Gelukkig zijn steeds meer mensen zich bewust van de invloed van conserveringsmiddelen, kleurstoffen, zoetstoffen en parfums en gaan ze opzoek naar gezonde alternatieven voor zichzelf en hun gezin.
We hebben totaal ongeveer 150 producten bij Forever. Onze prijzen kun je vergelijken met een shampoo van de kapper, een speciale tandpasta, mooie make-up. We zijn geen Aldi of Hema, maar ook zeker geen Dior.
We verkopen natuurlijke hoogwaardige producten zonder troep! Onze klanten zijn heel tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en blijven de producten gebruiken en bijbestellen. Als distributeur krijg je uiteraard korting op producten die je voor jezelf aanschaft. Klanten worden vaak zelf distributeur, omdat ze zo enthousiast zijn. Ze kunnen de producten dan met korting inkopen voor zichzelf en verder aanbevelen aan anderen.
Als we het hebben over onze gewichtsbeheersingsproducten, zoals de Clean 9 en de F15 dan besteden onze klanten tussen de 120 en de 156 euro voor 9 of 15 dagen producten. Onze klanten zien al heel snel in wat het hen gaat opleveren als ze onze producten gaan gebruiken. Een fitter en gezonder leven, veel meer energie en concentratie. Wat sparen onze klanten nog meer uit tijdens en vaak ook na deze dagen.
 • Alle producten waar suiker in zit worden niet meer aangeschaft.
 • Je koopt geen melkproducten als kaas, melk en boter.
 • Taart en cola op een terras, spaar je uit.
 • Geen frietje op de markt of een bakje kibbeling. 
 • Geen bier en bitterballen na het voetbal, ook deze kosten spaar je uit. 
 • Een avond in de horeca kost vaak meer dan de kuur voor 9 dagen, dus onze klanten hebben hem vaak al binnen 9 dagen terugverdiend.


5. Ik heb geen geld om te investeren.
Forever vraagt jouw uitsluitend te investeren in de producten die je zelf gebruikt en je enthousiasme te delen met familieleden, vrienden en bekenden. Veel van de producten die je nu al gebruikt zult je dus gewoon vervangen door een natuurlijke variant en het Merk Forever. Je hoeft dus geen voorraad aan te schaffen, geen winkelpand te openen, geen personeel in dienst te nemen en garantie te leveren uit je eigen zak. Je hoeft uitsluitend je enthousiasme na gebruik te delen met je omgeving.
Op alle producten zit een 30 dagen niet goed geld terug garantie, dus ben je ontevreden over je product dan krijg je al je besteedde geld terug. Je kunt met deze business starten terwijl je niks hebt. Forever kijkt niet naar je afkomst, naar je opleidingsniveau en niet naar je CV. Wij zoeken binnen ons team vooral naar enthousiasme, doorzettingsvermogen en leergierige personen. Mensen die onze producten en het familiebedrijf willen leren kennen en bereid zijn om in zichzelf te investeren, zodat ze een betere toekomst in het vooruitzicht hebben, met een onafhankelijk inkomen, bonus en een gevoel van vrijheid kunnen ervaren. Forever heeft distributeurs in 155 landen. En geeft je de mogelijkheid om regionaal, nationaal en internationaal te werken, zonder een financieel risico of vooraf te investeren in producten voor de verkoop.

6. Jij kan meer verdienen dan dat ik doe, gelukkig maar!
Binnen Forever investeren we allemaal tijd en verdienen we samen. Ik heb al een aantal teamleden ingeschreven die het veel beter zullen gaan doen dan ikzelf. Ze zullen sneller een team opbouwen en hebben een veel groter netwerk om aan te verkopen. Ze zullen er meer tijd aan besteden en dan ook meer gaan verdienen. Dat juich ik toe. Ik vind het heel erg leuk om mijn teamleden te coachen en op te leiden in de producten en hen de tools aan te rijken die we binnen Forever allemaal hebben. Als je in mijn team komt dan betekent het dat jij meer kan gaan verdienen dan ik en het betekent dat ik voor je klaar sta vragen te beantwoorden. Het betekent dat ik je zal helpen en jij mij zal helpen. En als je besluit om slechts vier uur in de week te besteden aan Forever dan zal je geen maandsalaris verdienen, maar wel al een leuk extra'tje. 

7. Bezig zijn met je gezondheid is een trend!
Wellicht heb je nog nooit gehoord van Forever.
Forever is meer dan 38 jaar geleden opgericht in America en heeft een hoofdkantoor in meer dan 155 landen in de wereld en een omzet die ook tijdens de crisis is gegroeid naar 2.8 miljard. Forever is schuldenvrij en heeft alles in eigen beheer en is niet afhankelijk van een bank en is bewust geen beursgenoteerd bedrijf. Het heeft een jaarlijkse winstdeling met de mensen die het bedrijf groot maken, de distributeurs!

Het is een prachtig bedrijf om je bij aan te sluiten en ik heb zelden zoveel professionaliteit ervaren. Binnen het support team, de Events, de verpakkingen en distributie, het foldermateriaal, en bij de mensen die zich bij Forever aansluiten. Geweldige service heeft prioriteit, dat zie je overal in terug.
Het is een bedrijf met normen en waarden. Forever is geen hype, het is niet nieuw, het was jou wellicht onbekend en het heeft de afgelopen twee jaar een enorme groei doorgemaakt in de Benelux.
Mensen besteden steeds meer aan gezonde producten, producten die echt goed voor hen zijn en goede recensies hebben. Onze producten hebben deze goede recensies en klanten blijven klant. Vanwege hun enthousiasme brengen ze ook weer nieuwe klanten.

8. Geen snel geld verdien model
Heel veel mensen starten met een onderneming omdat ze hopen/denken dat ze snel rijk kunnen worden. En soms lukt dat ook. Binnen Forever kun je alleen veel geld verdienen als je bereid bent om hier hard voor te werken en er plezier aan beleefd.
Alleen als je bereid ben om er tijd, energie en aandacht in te steken, klantvriendelijk ingesteld bent, mensen wilt helpen met de producten, en jouw eigen team opbouwt en coacht om hetzelfde te doen, alleen dan kun je binnen een tijdsbestek van zo'n twee jaar het maandbedrag behoorlijk oplopen. Er worden maandelijkse bedragen uitgekeerd aan mensen die full time met Forever bezig zijn oplopend van 1500-2500-4000 tot 15.000 per maand en meer.
Veel distributeurs hebben niet dit soort ambities en willen gewoon een paar honderd euro extra verdienen iedere maand en vinden het fijn dat ze zelf korting krijgen op de producten. Dat is ook prima. Die hebben geen ambitie om hier een full time job van te maken en hebben anderen dingen om handen die ze ook graag doen.
Je kunt je business ook langzaam opbouwen. Veel distributeurs zeggen na 2 jaar hun baan alsnog op om wel fulltime met Forever door te knallen. Het tempo is helemaal aan jou.
Er is geen snellere route binnen Forever, iedereen bewandeld hetzelfde pad, het is aan degene die wandelt om zijn of haar eigen tempo te bepalen. Loop je hard dan ga je ook meer verdienen. Zo simpel is het. Net als bij ieder ander bedrijf.

9. Ik ben geen ondernemer
Veel mensen starten een eigen bedrijf en komen er dan pas achter dat ze geen ondernemer zijn. Ze hebben zich dan vaak al flink in de nesten gewerkt met schulden, slechte investeringen of een verkeerde zakenpartner.Ik ben zelf ondernemer vanaf mijn 21ste. Met ups en downs!Ik ben nu 34 jaar en zou nooit meer anders willen. Ik heb verschillende bedrijven gehad en ben nu sinds 6 jaar werkzaam als relatietherapeut en vitaliteitscoach binnen het bedrijfsleven. Daarnaast ben ik ook online heel actief met mijn eigen 'productiebedrijfje' - want ik vind marketing leuk. Ik ben uiteraard distributeur van Forever en vooral dit laatste resonerende zo met alles dat ik al deed dat het een perfecte aanvulling is. Ik bouw met veel plezier aan mijn team en haal veel energie uit het werken met mensen. Voor deze business hoef je niet zozeer een ondernemer te zijn, maar meer een mensen mens. Daarnaast kan ik dit geweldig oppakken op de dagen dat ik thuis ben met de kinderen. Voor moeders die meer thuis willen zijn/of al veel thuis zijn is dit de perfecte job! Forever vraagt mensen om uit hun schulp te komen en zich niet langer klein te maken. Durf weer te dromen en lach. Dat zijn woorden die je binnen Forever veel tegenkomt. Het is geen keiharde zakenwereld, maar er ontstaan vooral veel vriendschappen. Collega's en klanten zijn of worden vrienden en je deelt veel met elkaar.
Forever is het leukste onderdeel van mijn onderneming geworden en dat had ik nooit verwacht.

10. Ik sta niet graag in de spotlights
Deze staat op 10, maar ik heb hem heel vaak gehoord. Omdat ikzelf nogal extravert ben denken mensen vaak meteen dat ze net zo moeten zijn als ik, omdat ze anders nooit het zelfde kunnen bereiken in deze branche. Totale onzin. Wees alsjeblieft gewoon jezelf. Er zijn heel veel ingetogen succesvolle Forever Business Owners. Vaak maken ze wel een groeispurt door, omdat deze branche erom vraagt dat je contact maakt met anderen en hoe je dat doet is natuurlijk helemaal aan jou. Je hoeft niet op de dam te gaan staan schreeuwen en ook niet Facebook vol te zetten als je dat niet wilt, je zult een manier moeten zoeken die past bij jou en waarmee je wel in contact kunt zijn met anderen. Voor sommige is alleen het contact leggen met anderen al heel spannend.
Je succes valt of staat met de vraag hoe graag je iets wilt bereiken? Wat wil je bereiken? En wat je bereid bent ervoor te doen en wat pertinent niet, zodat je verschillende opties hebt. Voor deze branche zal je in contact moeten komen met andere mensen en juist als dit iets is wat je heel erg spannend vindt, dan ligt hier een mooie kans voor persoonlijke ontwikkeling.

11. Werken vanuit huis
Hoe lekker is dat! Meer tijd doorbrengen met je kinderen bijvoorbeeld. Meer vrijheid en vrije tijd. Een extra-tje bijverdienen. Werken vanuit huis en toch samen met collega's! Hoe leuk is dat?-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben je na het lezen van deze zorgvuldig opgestelde redenen wel benieuwd geworden en wil je meer weten over Forever en samenwerken met ons team?
Ik heb op dit moment tijd om 2 nieuwe teamleden te coachen. Dit zijn mensen van wie ik iets kan leren en die van mij kunnen gaan leren hoe ze een onafhankelijk inkomen opbouwen en aan hun eigen business bouwen.
Je wordt geheel gratis door mij en het Golden Eagle team (snelst groeiende team van de Benelux) gecoacht naar een succesvolle business, waarin we werken binnen de health en beauty branche met natuurlijke en hoogwaardige producten en een onderdeel zijn van de Forever Familie. Een familie bedrijf met normen en waarden.
Je hoeft tijdens onze afspraak geen cv mee te nemen. Wel enthousiasme, nieuwsgierigheid en een persoonlijke missie. Wat is het dat je wilt bereiken?
We drinken een kop koffie of eten een broodje, maken kennis en als er een klik is tussen jou en mij en tussen jou en Forever gaan we samen aan de slag met het opzetten van jouw eigen business.
Bel me op of stuur me een mail naar: mariekeproper@outlook.com of tel 06-23549844
Neem een kijkje op onze professionele website van ons
Leuk om je (weer) te spreken, ik kijk er naar uit!
Voor nu een vitale groet en bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit allemaal te lezen,
Marieke ProperEven een leuk nieuwtje!

Even een leuk nieuwtje!!

Ook de sportschool (van Hellemond sport, Hilversum) waar ik met veel plezier heen ga heeft de resultaten die ik haalde met de producten van Forever op de voet gevolgd de afgelopen maanden...

Ze zagen mijn enthousiasme tijdens het sporten en ze zagen ook dat ik een steeds fittere en energiekere versie van mezelf werd en in vier maanden tijd twee kledingmaten verloor....

De afgelopen weken heb ik een aantal personal trainers en de eigenaresse Pascale bij van Hellemond Sport in Hilversum uitleg gegeven over de producten van de Clean 9 en de vervolgprogramma's die we aanbieden...

Vier trainers besloten de uitdaging aan te gaan en volgen in de komende weken zelf de clean 9... (sport je bij van Hellemond? vraag hen gerust naar hun persoonlijke ervaring ten aanzien van deze producten)

Afgelopen maandag was het zo ver en zijn de eerste twee trainers al gestart met het cleansing programma van 9 dagen, waarbij koffie, thee, alcohol, zuivel en suikers even helemaal uit het menu werden geschrapt...

Uitsluitend op de gezonde toer met natuurlijke producten, waaronder zuivere Aloë Vera gel, eiwitshakes, supplementen, groente, fruit, vlees, vis en minimaal koolhydraten. En veel glazen water....

Ik volg hun persoonlijke ervaringen op de voet!! De eerste berichten, van dag 1 & 2 zijn al zeer positief..... Terwijl dit juist de meest pittige dagen zouden moeten zijn!

'Goed vol te houden'...
'Beetje honger wel'...
'Mis alleen de koffie'...
'Lekker vroeg naar bed is mij goed bevallen'...
'Super fit, nu al'....  

Wordt vervolgd....
Op naar nog meer fitheid en gezondheid voor iedereen...


Marieke Proper (0623549844 of mariekeproper@outlook.com)


Wat doen na de clean 9? Hier ons nieuwe programma de F15

Na de clean 9 doorpakken? Dat doe je met de F15.

Waar we eerst alleen de FIT 1 & 2 hadden, is er nu een programma van 15 dagen gekomen als opvolger van de Clean 9. Dit programma is er voor beginners, gemiddelde- en gevorderde sporters!


Neem met F15 de volgende stap op uw weg er beter uit te zien en u beter te voelen.  

    
F15 BEGINNER is het juiste programma voor u als u net de C9 heeft volbracht óf nog niet-of nauwelijks sport en wilt starten met een gezondere levensstijl. Met dit programma leert u de basisvaardigheden van fitness met eenvoudige workouts waar nog geen extra attributen voor nodig zijn. In de brochure staan het bewegings- en voedingsschema, gezonde recepten en belangrijke tips om gezond(er) te leven. 

F15 bevat (voor 15 dagen):
Forever Aloe Vera Gel™ (2 x 1 liter)
Forever Lite Ultra Vanilla™ (15 maaltijden) 
Forever Therm™ (30 tabletten)
Forever Garcinia Plus™ (90 softgels)
Forever Fiber™ (15 sticks)
F15 Beginner brochure                              

BESTEL NU en binnen 2 werkdagen in huis, zodat u meteen doorpakken met de F15


‘NA EEN CLEANSING VAN 9 DAGEN HAD IK VEEL MEER ENERGIE.’


‘NA EEN CLEANSING VAN 9 DAGEN HAD IK VEEL MEER ENERGIE.’

 ‘IK VERLOOR IN KORTE TIJD TWEE VOLLE KLEDINGMATEN EN PASTE WEER IN MIJN FAVORIETE SPIJKERBOEK.’

Marieke Proper 

Onregelmatig werktijden. Onregelmatig eten, lange werkdagen en slaapgebrek. Ze hebben allemaal een invloed op ons energieniveau.

Suikerbehoefte is zo’n typisch teken dat we laag in onze energie zitten, ons lichaam is opzoek naar een oplossing en reageert snel op suiker. Helaas raakt ons hormoonsysteem verward als we regelmatig geraffineerde suikers en koolhydraten eten. We krijgen wel een korte opleving, maar dit wordt helaas opgevolgd door een energiedip, met als gevolg dat we vaak binnen korte tijd opnieuw opzoek gaan naar suikers in de vorm van zoetigheid, vet eten, koffie/thee met suiker of alcohol.

We weten best dat de bovengenoemde voeding niet goed voor ons energieniveau is, maar hoe kunnen we deze cirkel op een gezonde manier doorbreken?

Ik werk als o.a. vitaliteitscoach en mijn klanten geven aan dat ze weinig energie hebben, een opgeblazen gevoel, vocht vasthouden, moeilijk gewicht verliezen en dat is dan ook een reden voor hen om te starten met een cleansing van 9 dagen.

Mijn eigen ervaring en wat mijn klanten mij vertellen tijdens en vooral na 9 dagen?

 • ‘Ik ervaar veel meer energie’
 • ‘Vocht dat ik vast hield ben ik kwijt’
 • ‘Het opgeblazen gevoel dat ik altijd had is weg’
 • ‘Ik ben een kledingmaat kwijt’
 • ‘Mijn huid ziet er veel beter uit’
 • ‘Mensen geven complimenten over mijn uiterlijk’
 • ‘Ik voel me veel zelfverzekerder en lekker in mijn vel zitten’

De C9 box komt met uitgebreide omschrijving, schema, do's & donts, maaltijdtips, supplementen, zuivere aloë vera gel, en eiwitrijke shakes. Alles puur natuur!

Wil jij weten of de clean 9 ook iets voor jou kan zijn?


De clean 9 box, met producten voor 9 dagen kost 120,43 euro incl. btw en excl. verzendkosten. (binnen 2 werkdagen geleverd)

 


 
 
MIJN  PERSOONLIJKE ERVARING

Begin mei startte ikzelf met een de C 9. Ik kreeg de tip van een vriendin en voelde meteen dat ik dit moest doen, nog dezelfde dag bestelde ik mijn pakket..

Al tijdens de eerste twee dagen verloor ik veel vocht, mijn ringen gingen losser zitten, daar merkte ik het als eerste aan. Omdat ik mij al snel zo veel beter voelde raakte ik gemotiveerd om door te pakken met mijn gezonde leefstijl, ik kreeg plezier in het bereiden van gezonde recepten en genoot weer echt van eten.

Binnen de 9 dagen ging mijn huid glanzen, mijn nagels gingen groeien en mensen zeiden tegen me dat ik er goed uitzag. 

Het grote verschil merkte ik steeds meer in mijn hoofd. Ik keek niet meer tien keer per dag in de koelkast. Als ik ergens liep werd mijn aandacht niet afgeleid door allerlei ‘lekkers’. De focus was er vanaf, wat een opluchting!

Ik bruis van de energie en wil ook anderen heel graag verder helpen naar meer energie..

Wil jij weten of de clean 9 ook iets voor jou kan zijn? Inmiddels heb ik in 4 maanden tijd meer dan 50 mensen begeleid tijdens de C 9  dus ik kan de meeste vragen goed beantwoorden. Neem dus gerust contact op.

Mail mariekeproper@outlook.com
Tel. 06-23549844 app en bellen mogelijk!

Directe bestellink Clean 9


Website www.mariekeproper.nl
Marieke Proper
Vitaliteitscoach en expert op het gebied van duurzame gedragsverandering.

 

 

 

 

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint