Marieke Proper Voor echt resultaat - hoge kwaliteit van leven - Home
Relatie expert & vitaliteit coach Marieke Proper - Personal coaching & Counseling
Als Personal Coach & Counselor help ik mensen naar een vitaler werk & privéleven, zodat ze beter in balans komen of nog beter presteren op een bepaald gebied dat voor hen van groot belang is!

Vaak kan beter slapen, eten, of meer bewegen & trainen het verschil maken en soms vraagt het leven om een verandering op het gebied van omgang met mensen, eigen grenzen en/of verantwoordelijkheden of moeten belangrijke beslissingen genomen worden.

Ik coach op al deze uiteenlopende vraagstukken vooral omdat ik mij thuis voel in het bedrijfsleven, zowel als in het thuisleven en ik het vooral heel erg bijzonder vind dat ik een persoon mag helpen op zijn levenspad naar meer SUCCES & GELUK.

Ik geef ook één op één & groepstrainingen die alles te maken hebben met samenwerking & assertiviteit.

Mijn hands-on mentaliteit maakt het dat ik doelstellinggericht te werk ga bij het aanpakken van relatie thema's en dit een veranderingsproces onmiddellijk in gang zet! Kostbare tijd wordt zinnig gebruikt!

Een van mijn aanvullende specialisaties is sensitieve mensen helpen bij het leren herkennen en aanvoelen van eigen grenzen, het onderzoeken van behoeften en het doorvoeren van veranderingen, zodat hij of zij vanuit een verhoogd zelfvertrouwen weer kracht uit gaat stralen.

Ik heb een diep geloof dat je alles kunt leren: gezonder leven, anders eten, een andere taal, maar ook skills die je nodig hebt om succesvoller te zijn in je relatie tot anderen! Zoals: empatischer worden en verbindend communiceren. Eigenschappen die je ver kunnen brengen, zowel zakelijk als privé.

Met als doel: stralen als de beste versie van jezelf. Zowel van binnen als van buiten . ☆☆☆☆☆

Als auteur van het boek Hulp in zicht help ik mensen via mijn boek beter om te gaan met psychische problemen en of verslaving van een dierbare.


Marieke Proper

Kom je voor Relatiecounseling?

In 5 sessies  leer je:

  • Oude relatiepatronen doorbreken
  • Krijg je inzicht in je huidige relatiepatronen.
  • Wat jouw eigen behoeften zijn
  • Verbindend met elkaar communiceren en de waarde hiervan. 
  • Met meer zelfvertrouwen in het leven te staan.
 

Geen eindeloze therapie. We gaan doelgericht aan het werk samen en je zult vanaf de eerste sessie al verschil merken.
Maximale investering voor je leven.
Hier heb je privé en zakelijk profijt van!!!!!


Jouw investering voor vijf sessies, die plaats vinden in drie maanden, waarin een hele duidelijke opbouw van probleem naar doel zit, waarvan zich al vele malen heeft bewezen dat het duurzame verandering brengt maximaal resultaat.


Een kennismakingsgesprek is GRATIS en kan telefonisch!

Wil jij vanaf vandaag verandering? Stuur een korte mail naar mariekeproper@outlook.com of laat een bericht achter via de App of sms naar 06-23549844 en ik neem spoedig contact met je op.

Referenties; Albert Sonnevelt (Sonnevelt opleidingen) en Peter Kuijper (Mind & Health)


Naast Relatie Counselor en Vitaliteit Coach ben ik auteur van het boek Hulp in zicht. Ik expert op het gebied van complexe relaties. Op dit moment werk ik aan mijn tweede boek.  Ook schrijf ik regelmatig een Blog!

zorgen om gezondheid omgaan met vreemdgaan omgaan met slaapproblemen omgaan met psychose omgaan met ruzie of conflict omgaan met verslaving omgaan met psychische problemen Relatie therapie en Burn-out coach Marieke Proper boek hulp in zicht


Hulp in zicht

EUR 22,99

Dit handboek zal je onverminderd helpen als je wilt leren omgaan met de verslaving of psychische problemen van een ander.

Nu bestellen: bij Bol.com
Nu bestellen: bij Boom Psychologie
Nu bestellen: bij Boek-Plaza
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis, geen verzendkosten!  
    

Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.
Omgaan met relatieproblemen. 4 tips van onschatbare waarde! Marieke Proper relatie expert
Omgaan met relatieproblemen. 4 tips van onschatbare waarde! Marieke Proper relatie expertzorgen om gezondheid omgaan met vreemdgaan omgaan met slaapproblemen omgaan met psychose omgaan met ruzie of conflict omgaan met verslaving omgaan met psychische problemen Relatie therapie en Burn-out coach Marieke Proper boek hulp in zicht

'Steun samen met mij het 
FONDS PSYCHISCHE GEZONDHEID,
zodat zij anderen kunnen helpen.

Marieke Proper (ambassadeur)  
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint